Avoin hakemus muihin kuin kuljettajan tehtäviin

OnniBus.com on nopeasti kasvava kaukoliikenteen bussiyhtiö, joka erottuu joukosta! OnniBus.com tarjoaa nopean, edullisen ja luotettavan liikkumistavan kaupunkien välille. Innovatiivisena ja dynaamisena yrityksenä OnniBus.com on tehnyt poikkeuksellista kasvutarinaa ja muutosta tavoitteenaan tulla asiakkaiden ensisijaiseksi valinnaksi matkustaa Suomessa. 

Meillä on hyvä tekemisen meininki ja tarvitsemme tasaisin väliajoin lisää osaavaa henkilökuntaa meille töihin.

  • Toimihenkilöpuolella aukeaa tarpeen mukaan erilaisia tehtäviä, koko tehtävälistauksen avoimista työtehtävistä löydät rekrytointisivustoltamme. Aina voit jättää myös avoimen hakemuksen tästä.

Kaikilta hakijoilta toivomme positiivista asiakaspalveluasennetta, koska siitä olemme hyvin tunnettuja. Meidät on palkittu jo useampaan otteeseen asiakaspalvelustamme ja saamme päivittäin asiakkailtamme kiitosta palautepostiimme. Jos OnniBus.com kuulostaa juuri Sinulle sopivalta työnantajalta, jätä hakemuksesi!

Tervetuloa töihin OnniBus.comille yhteen Suomen mielenkiintoisimmista työpaikoista! Saa vinkata myös kaverille.

Henkilötiedot
Etunimi *
Sukunimi *
Syntymäaika *
päivä kuukausi vuosi
Sähköpostiosoite *
Puhelin *
Katuosoite *
Postinumero *
Postitoimipaikka *
Maa
Linkki LinkedIn -profiiliin
Voit halutessasi liittää tähän valokuvan itsestäsi. Kuvan tulee olla jpg-formaatissa ja tiedosto kooltaan alle 1mb.
Valokuva
Liitteet
Tiedoston maksimikoko on 2048 kt. Sallitut tiedostopäätteet ovat: rtf, doc, odt, pdf, txt, docx. Tiedoston sisällön on myös vastattava päätettä.
Liitä tähän CV
Tiedoston maksimikoko on 2048 kt. Sallitut tiedostopäätteet ovat: rtf, doc, odt, pdf, txt, docx. Tiedoston sisällön on myös vastattava päätettä.
Hakemus liitetiedostona