Linja-autonkuljettajan harjoittelupaikka

OnniBus.com rekrytoi! OnniBus.com on nopeasti kasvava kaukoliikenteen bussiyhtiö, joka erottuu joukosta! OnniBus.com tarjoaa nopean, edullisen ja luotettavan liikkumistavan kaupunkien välille. Innovatiivisena ja dynaamisena yrityksenä OnniBus.com on tehnyt poikkeuksellista kasvutarinaa ja muutosta tavoitteenaan tulla asiakkaiden ensisijaiseksi valinnaksi matkustaa Suomessa. 

Meillä on tekemisen meininki ja tarvitsemme lisää osaavaa henkilökuntaa meille töihin. 

Jos olet opiskelemassa linja-autonkuljettajaksi ja etsit harjoittelu- / oppisopimuspaikkaa, jätä hakemuksesi tähän ilmoitukseen ja määrittele siinä haluamasi paikkakunta tai alue, jolla harjoittelusi haluaisit tehdä.

Haemme tulevaisuuden OnniBus-kuljettajia

ajamaan Euroopan moderneimmilla, laadukkaimmilla ja taloudellisimmilla kaukoliikenteen linja-autoilla, jotka on varustettu ilmastoinnilla, ilmaisella nettiyhteydellä ja pyörätuolipaikalla. Valtaosa kalustostamme on uusia kaksikerroksisia Astromega TDX 27 busseja, joissa on 89 ylellistä istuinta. Valmistaja on Van Hool, tunnettu belgialainen bussinvalmistaja. 

Linja-auton ajamisen lisäksi OnniBus-kuljettajan tärkein tehtävä on palvellla asiakkaitamme ensiluokkaisella asenteella. Tehtäviin kuuluvat myös linja-auton perussiistiminen, pesu ja tankkaus. Arkipäivään kuuluu myös fyysistä kuormitusta kuten matkatavaroiden käsittelyä ja pienimuotoisia huoltotöitä. Vaadimme Sinulta positiivista asiakaspalveluasennetta. Hoidat työsi vastuullisesti ja laadukkaasti sovittujen pelisääntöjen mukaisesti sekä tähtäät rakentavaan yhteistyöhön muiden tahojen kanssa. Työ on vuorotyötä sisältäen sekä yötyötä että viikonlopputyötä. Esimiehesi on asemapaikallasi toimiva lead kuljettaja. Työnjohto on Tampereelta tavoitettavissasi 24/7. 

Tervetuloa töihin OnniBus.comille yhteen Suomen parhaimmista työpaikoista! Saa vinkata myös kaverille.

Jätä hakemus, niin olemme yhteydessä Sinuun.