Liikennesuunnittelija

Onnibus.com Oy on suomalainen kaukoliikenteen bussiyhtiö, joka tarjoaa nopean, edullisen ja luotettavan liikkumistavan kaupunkien välille. Innovatiivisena ja dynaamisena yrityksenä Onnibus.com Oy on tehnyt poikkeuksellista kasvutarinaa ja muutosta tavoitteenaan tulla asiakkaiden ensisijaiseksi valinnaksi matkustaa Suomessa. Onnibus.com on osa Koiviston Auto-konsernia.

Etsimme nyt Tampereelle LIIKENNESUUNNITTELIJAA

Tehtävänkuvaasi kuuluvat mm. linja-autonkuljettajien työtehtävien sekä työvuorojen suunnittelua ja työhön liittyvien ohjeiden laadintaa, kuten myös reittiverkoston rakenteiden sekä kalustokierron suunnittelua. Toimit osana tiivistä liikennetuotannon suunnittelutiimiä, jonka muodostavat liikennepäällikkö sekä liikennesuunnittelijat.

Voit olla joko työurasi alkuvaiheessa oleva kasvava kyky tai jo kokeneempi suunnittelutyön ammattilainen. Tärkeintä meille on löytää oikea henkilö osaksi dynaamista tiimiämme. Linja-autoalan tuntemus ja aikaisemmat näytöt liikennesuunnittelusta katsotaan eduksi. Kokemus linja-autonkuljettajan tehtävistä sekä ajo- ja lepoaikasääntöjen tunteminen, ovat avuksi tehtävässä suoriutumisessa. Oleellista on halu ja kyky oppia, vaikka laaja-alaista suunnittelukokemusta et vielä omaisikaan.

Käytät luontevasti ja omaksut nopeasti tietotekniset järjestelmät ja olet näppärä Excelin käyttäjä. Pystyt sujuvaan suulliseen ja kirjalliseen suomen kielen tuottamiseen. Olet suunnitelmallinen, analyyttinen ja organisointikykyinen sekä pystyt loogiseen ajatteluun ja ongelmanratkaisuun. Viet sinnikkäästi muutosasiat käytännön toimintaan asti aktiivisella ja omatoimisella otteella. Sinulta löytyy myös joustavuutta ruuhkahuippuina ja kiiretilanteissa.

Onnibus.com tarjoaa Sinulle mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen oman liiketoimintamme kasvun mukana. Saat hoitaaksesi monipuolisia, haasteellisia työtehtäviä sekä vastuuta osana nopeasti kehittyvää, innovatiivista yritystä. Tarjoamme paikan alan johtavassa suunnittelutiimissä!

Tervetuloa töihin OnniBus.comille yhteen Suomen parhaimmista työpaikoista!

Jätä hakemus osoitteessa rekrytointi.onnibus.com, niin olemme yhteydessä Sinuun.

Hakuaika alkaa: 21.11.2018 16:00 Hakuaika päättyy: 21.12.2018 16:00